PUBLICITATE

Batman Neînfricat şi cutezător

Batman, chiar şi singur, este o forţă deloc de neglijat. Dar când face echipă cu eroi precum Cărăbuşul albastru, Săgeata verde sau Omul de plastic, nici un răufăcător nu le poate sta în cale!

PUBLICITATE

PERSONAJE

Batman

Batman

Singur, Batman e o forţă cu care nu e bine să te pui. Dar când Luptătorul cu Pelerină depăşeşte limitele Oraşului Gotham şi se aliază cu eroi din tot universul, răufăcătorii nu mai au nici o şansă...

Plastic Man

Plastic Man

Un fost răufăcător talentat care îşi poate modela corpul în orice formă şi mărime, acest erou flexibil poate răsturna în favoarea lui orice situaţie.

Tornada Roşie

Tornada Roşie

Cu super-forţă, super-viteză şi abilitatea de a crea tornade cu propriul corp, Tornada Roşie nu e ceea ce ai numi un android obişnuit!

CĂRĂBUŞUL ALBASTRU

CĂRĂBUŞUL ALBASTRU

Cel mai mare fan al lui Batman, dar şi cea mai mare bătaie de cap a acestuia... Însă răufăcătorii nu-i stau în cale acestui adolescent neobişnuit atunci când îşi pune costumul său blindat!

SĂGEATA VERDE

SĂGEATA VERDE

E cel mai mare arcaş al lumii, cu o tolbă plină de surprize. E maestru al săgeţilor înşelătoare şi e chiar mai bun când se contrazice cu prietenul său de o viaţă, Batman!

+ PERSONAJE
Înapoi sus