PUBLICITATE

Chowder

Chowder, micuţul bucătar cu vise mari şi cu un apetit şi mai mare, este cel mai tare personaj care a apărut la Cartoon Network. Chowder este un ajutor de bucătar în misticul oraş Marzipan, unde nimic nu este normal, nici măcar oamenii care locuiesc acolo.

PUBLICITATE

PERSONAJE

Chowder

Chowder

Lui Chowder îi place mâncarea mai mult decât orice altceva. Ar mânca orice. Orice. Priviţi-l, dacă nu ne credeţi! Chowder locuieşte cu Maestrul său Bucătar, legendarul Mung Daal şi cu soţia acestuia, Truffles.

Mung Daal

Mung Daal

Mung Daal este un bucătar-şef extrem de priceput. Ştie aproape totul despre orice şi, pentru că este aşa un guru înţelept, îi dă întotdeauna sfaturi lui Chowder… crede că e un mare seducător… ceea ce nu prea e cazul.

Truffles

Truffles

Truffles este adevărata forţă din spatele companiei de catering a lui Mung Daal. Îi dă ordine soţului ei, legendarul guru într-ale gătitului, ca şi când acesta ar fi un şcolar nedisciplinar. În adâncurile fiinţei sale, are o inimă de aur… nu se ştie exact unde…

Shnitzel

Shnitzel

Shnitzel este un monstru nătărău, mare şi maro, care lucrează în bucătăria lui Mung Daal. Nu prea are simţul umorului, dar să nu cumva să-i spuneţi asta!

Panini

Panini

Panini este obsedată de Chowder. I-a intrat în cap că Chowder este prietenul ei. Chowder tot încearcă să-i explice că nu aşa stau lucrurile, dar Panini a găsit cheia spre inima lui Chowder, iar el se tot întoarce la ea.

+ PERSONAJE
Înapoi sus