PUBLICITATE

Dincolo de hotarul grădinii

Află mai multe despre Dincolo de hotarul grădinii! Vizitează microsite-ul oficial Cartoon Network Dincolo de hotarul grădinii şi află mai multe despre Wirt, Greg, Beatrice, Pădurar, Broscoi şi celelalte personaje din Dincolo de hotarul grădinii.

PERSONAJE

Wirt

Wirt

Wirt, fratele mai mare, e cufundat în gândurile sale şi destul de taciturn. Nu ezită când e vorba să-şi critice propriile decizii şi tinde să creadă că toate problemele sunt nerezolvabile. Asta mai ales pentru că se teme să nu ia decizia greşită.

Greg

Greg

Greg, mezinul, e plin de energie, neastâmpărat şi fără griji... adeseori până în punctul în care riscă enorm fără să-şi dea seama. Iubeşte viaţa; vede în jur numai ce-i bun şi ce-i distractiv... dar nu prea pricepe că acţiunile pot avea urmări cât se poate de reale.

Beatrice

Beatrice

Beatrice e pasărea albastră care îi ajută pe Wirt şi Greg să-şi găsească drumul spre casă. Spune că îi poate duce la Adelaide a Pășunilor, Doamna Bună din Pădure, care îi poate ajuta să ajungă acasă.

Pădurarul

Pădurarul

E greu de spus care e secretul Pădurarului. O fi periculos? Sau săritor? Sau e doar un nebun care bântuie prin pădure? De fapt, nici el nu e decât un alt suflet rătăcit.

Broscoiul

Broscoiul

Greg e nedespărţit de un broscoi al cărui nume nu e niciodată acelaşi. Deşi Greg insistă că broscoiul e şi al lui, şi al lui Wirt, nu-l interesează câtuşi de puţin să aibă grijă de el. Broscoiul nu vorbeşte, dar cântă.

+ PERSONAJE
Înapoi sus