PUBLICITATE

Familia regală

Vacanța poate fi agitată, mai ales dacă faci parte dintr-o familie regală. Familia regală încearcă să rămână unită pe durata festivalului Yule Hare. Acolo vor fi mâncăruri delicioase, evenimente încrâncenate, pădurari cântăreți și, ce e cel mai important, o familie care te va face să te tăvălești pe jos de râs.

PUBLICITATE

PERSONAJE

Regele Rufus

Regele Rufus

Pentru regele Rufus este o adevărată provocare să-i țină pe copii într-o oarecare ordine și, în același timp, să conducă regatul. El își amintește cu drag de perioada când trăia la o fermă liniștită și nu avea nicio obigație. Chiar dacă își dă silința să aibă grijă de copii, câteodată, nici nu știe cum să li se adreseze.

Regina Eleanor

Regina Eleanor

Regina Eleanor este foarte preocupată în a menține aparențele. Ea nu poate să își orienteze atenția la nevoile oamenilor, dar, cu toate acestea, nu a uitat să îi interzică fetei sale să-l viziteze pe arhiduce. Ea va încerca de fiecare dată să câștige orice dezbatere, chiar și atunci când, de fapt, nu este nicio miză. 

Prințesa Rosalind

Prințesa Rosalind

Ea îndrăgește toate animalele și are și o vulpe, Tobias, drept animal de companie. Se simte mult mai confortabil atunci când merge la vânătoare, în pădure, decât atunci când trebuie să particile la bal. Prințesa în vârstă de 17 ani nu este foarte diferită de fratele ei mai mic, prințul Peter. 

Prințul Peter

Prințul Peter

I-ar plăcea mai mult să picteze în grădină sau să studieze în bibliotecă decât să învețe să mânuiască sabia. Adesea, regele Rufus pune presiune pe Peter pentru a-l determina să facă „ceea ce este bine pentru el”. Tatăl său încearcă să-i dea lecții de viață pe ritmuri muzicale, dar asta creează și mai multe confuzii. 

Prințul Alex

Prințul Alex

Alex, un tânăr de zece ani, e de părere că totul i se cuvine doar pentru că este un prinț. Atunci când regele Rufus încearcă să îl disciplineze, el fuge la regina Eleanor pentru că știe că ea îl salvează mereu, asta doar pentru că regina încă nu știe de șiretlicurile lui. 

Frederick

Frederick

Frederick este mâna dreaptă a regelui Rufus și totodată, sfetnicul de la curtea regală. El este cel care conduce operațiunile de zi cu zi și cel care rămâne calm atunci când familia regală are cereri care mai de care mai neobișnuite.

Allistair

Allistair

Confidentul reginei, Allistair este mereu cu ochii-n patru și pregătit să manipuleze pe oricine. El este un pic cam răutăcios, dar, de cele mai multe ori, Rosalind și Peter pot să îl convingă ușor să îi ajute. Are o slăbiciune pentru ciocolată.

+ PERSONAJE
Înapoi sus