PUBLICITATE

Yo-kai Watch

Yo-kai sunt creaturi invizibile care se fac vinovate de problemele de zi cu zi. Renunță la prietenia cu ei și, astfel, poți scăpa de orice problemă!

PERSONAJE

Nate

Nate

Nate locuiește în Sakura New Town și după ce îl întâlnește pe Whisper, se înscrie în Yo-kai Watch, fapt ce îi permite să întâlnească și alți Yo-kai. 

Whisper

Whisper

Whisper este un Yo-kai care a apărut dintr-o veche mașinărie și care o urmează pe Keita peste tot. Este zadarnic, dar și fermecător, în același timp.   

Jibanyan

Jibanyan

Jibanyan este o pisică-Yo-kai care are capacitatea de a se transforma în orice obiect pe care l-a întâlnit măcat o singură dată în viața sa. Cardurile speciale pe care le are pot provoca blesteme tuturor persoanelor care îndrăznesc să le atingă, dar, cu toate acestea, efectele sunt limitate la câteva lucruri banale. 

Shogunyan

Shogunyan

Shogunyan este un Yo-kai legendar și, totodată, strâmoșul lui Jibanyan. Shogunyan era un luptător samurai foarte popular. 

Komasan

Komasan

Komasan este un leu-câine Yo-kai care o ia la fugă atunci când se plictisește să stea de pază. Acum el se plimbă prin orașul Sakura căutând o casă nouă. 

Komajiro

Komajiro

Komajiro este un leu-câine Yo-kai galben și, totodată, fratele mai mic al lui Komasan. 

Blazion

Blazion

Blazion este un leu Yo-kai și regele fiarelor. El are capacitatea de a motiva oamenii. 

Walkappa

Walkappa

Walkappa are întotdeauna o sticlă de plastic, din care curge apă la nesfârșit. 

+ PERSONAJE
Înapoi sus