PUBLICITATE

Clarence

Într-o lume gălăgioasă, Clarence e pur şi simplu o oază de lumină. Vede lumea numai în culorile lui preferate: movul bombon şi verdele ţipător. Pentru Clarence, prietenii lui, Jeff (Gef) şi Sumo, şi mama lui, Mary, sunt mai valoroşi decât aurul. Orice s-ar întâmpla, bine sau rău, nimic nu-l poate supăra pe Clarence.

PERSONAJE

Belson

Belson

Belson e un copil rău, care tinde să arunce cuvinte răutăcioase în loc de pumni. Bogat şi răsfăţat, lui Belson îi place în secret de Clarence, deşi n-ar recunoaşte-o în ruptul capului.

Clarence

Clarence

Entuziast şi curios din fire, lui Clarence îi place totul, pentru că totul i se pare extraordinar. Cu atitudinea lui unică, fiecare zi e cea mai frumoasă dintre toate.

Sumo

Sumo

Prietenul cel mai bun al lui Clarence, Sumo, e un puşti care le ştie pe toate. E complet imprevizibil şi incredibil de neînfricat, dar e şi un prieten foarte credincios, pe care te poţi baza oricând.

Jeff (Gef)

Jeff (Gef)

Prietenul cel mai bun al lui Clarence, Jeff (Gef), e un tip cam prăfuit, cu o listă luuuungă de fobii, dar chiar şi cineva atât de stresat ca Jeff nu se poate abţine de la distracţie când Clarence e prin preajmă.

Mary

Mary

Mary e mama lui Clarence. Cu combinaţia ei rară de răbdare, vitalitate, umor şi sprijin necondiţionat, e părintele perfect pentru Clarence.

+ PERSONAJE
Înapoi sus