PUBLICITATE

Classic Ben 10

Când Ben Tennyson, un puşti de 10 ani, descoperă un ceas misterios, el obţine puterea de a se transforma în tot felul de extratereştrii, fiecare cu puteri ieşite din comun. Ben îşi dă seama că trebuie să folosească aceste puteri pentru a-i ajuta pe alţii şi pentru a-i opri pe răufăcători, dar asta nu înseamnă că nu poate face şi el câte o trăznaie cu super puterile lui, din când în când.

PUBLICITATE

PERSONAJE

Ben Tennyson

Ben Tennyson

Ben este un puşti obişnuit în vârstă de 10 ani - joacă jocuri video, se plimbă cu bicicleta şi face năzbâtii. Când obţine puterea de a se transforma în diferiţi eroi extratereştrii, îşi dă seama că aceasta trebuie folosită în scopuri bune, dar asta nu înseamnă că nu poate face şi el câte o năzbâtie cu super puterile lui, din când în când...

Patru Braţe

Patru Braţe

Ori de câte ori Ben trebuie să spargă, să arunce sau să bată pe cineva, eroul ales de el e Patru Braţe. Înalt de patru metri, acest cumplit extraterestru cu patru braţe, îşi foloseşte puterea pentru a împărţi pedepse, în timp ce pielea sa dură îl protejează de atacuri.

Upgrade

Upgrade

O maşină vie, cu piele din lichid metalic, Upgrade poate fuziona cu orice dispozitiv mecanic, de la blender, la bicicletă sau la satelit.

Cap de Diamant

Cap de Diamant

Cap de Diamant este un extraterestru cristalin, cu un corp mai tare decât diamantul, care îl face invulnerabil la cea mai mare parte a atacurilor fizice şi care îi permite să taie şi să reteze aproape orice. Îşi poate folosi corpul pentru a reflecta lumina şi armele cu raze.

Stafia

Stafia

Stafia este un extraterestru cu puteri de stafie, care poate trece prin pereţi şi poate deveni invizibil. Înfăţişarea sa înspăimântătoare îl ajută să bage frica în inimile criminalilor de pretutindeni. De fapt, chiar şi pe Ben îl cam trec fiorii când se transformă în Stafie.

Materia Cenuşie

Materia Cenuşie

Înalt de doar treisprezece centimetri, Materia Cenuşie face parte dintr-o rasă de extratereştri, crescuţi pentru a intra în maşinăriile complexe şi a le repara din interior.

Suflu de căldură

Suflu de căldură

Suflu de căldură provine dintr-o specie de extratereştri care locuiesc pe soare. Poate arunca fulgere de foc cu mâinile şi gura şi poate crea mingi de foc pe care le poate arunca sau rostogoli.

Fălci

Fălci

Extraterestrul acvatic Fălci este un înotător extraordinar, pentru că poate respira sub apă şi îşi poate transforma picioarele într-o coadă imensă cu înotătoare.

Musca

Musca

Musca este un extraterestru insectoid cu aripi şi un zburător excelent, capabil de a realiza mişcări acrobatice uimitoare în aer. În luptă, se poate apăra singur, folosindu-şi armele naturale impresionante, cleştii şi coada sa ascuţită.

Sălbăticiunea

Sălbăticiunea

Mai mult animal decât umanoid, Sălbăticiunea este o bestie cu abilităţi atletice supraumane şi cu mirosul, auzul şi gustul foarte dezvoltate. Poate arunca proiectile cu penele de pe spate.

XLR8

XLR8

XLR8 este un extraterestru cu reflexe iuţi ca fulgerul, care poate atinge viteze mai mari de 500 kmh. Viteza lui provine din manipularea fricţiunii, astfel încât poate alerga pe pereţi şi peste noroi, gheaţă şi apă.

+ PERSONAJE
Înapoi sus