PUBLICITATE

Unchiul Bunic

Unchiul Bunic şi prietenii lui sunt aici pentru a salva situaţia într-un mod cum nu se poate mai ţăcănit! Unchiul Bunic este unchiul magic al tuturor celor de pe Pământ, care călătoreşte de colo colo ajutând oameni şi schimbându-le viaţa pentru totdeauna. RV-ul este casa magică pe roţi a Unchiului Bunic. Se poate conduce singură şi conţine o serie nesfârşită de încăperi ciudate şi trăsnite.

PERSONAJE

Unchiul Bunic

Unchiul Bunic

Unchiul Bunic este unchiul ŞI bunicul tuturor celor de pe Pământ, care călătoreşte de colo colo ajutând oameni şi schimbându-le viaţa pentru totdeauna.

Domnul Gus

Domnul Gus

Domnul Gus este o persoană-dinozaur care le-a văzut pe toate în cei un milion şi ceva de ani de când trăieşte pe Pământ, aşa că nu-l mai miră nimic.

Pizza Steve

Pizza Steve

Pizza Steve e o felie de pizza vorbitoare, care poartă ochelari şmecheri de soare. De asemenea, el e cea mai măreaţă persoană din toate timpurile, cel puţin aşa spune el.

Borsetă

Borsetă

Borseta este săculeţul vorbitor magic/cel mai bun prieten al Unchiului Bunic, precum şi o sursă inepuizabilă de lucruri utile şi interesante pentru Unchiul Bunic.

Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală

Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală

Tigroaica zburătoare, uriaşă şi reală este principalul mijloc de transport al Unchiului Bunic în timpul luptelor. Îi plac formaţiile de băieţi şi lucrurile pentru fete.

+ PERSONAJE
Înapoi sus