PUBLICITATE

Steven Univers

Crezi în Steven! Steven Univers e un erou pe jumătate om, pe jumătate nestemată, care învaţă să salveze lumea cu puterile magice pe care le are chiar în buric. Poate că Steven nu este aşa de puternic ca Nestematele de cristal. Sau aşa de isteţ. Dar asta nu-l împiedică să li se alăture lui Granat, Ametist şi Perlă în aventurile lor magice - în care Steven găseşte întotdeauna o metodă surprinzătoare de a salva situaţia.

PERSONAJE

Steven Univers

Steven Univers

Steven e năzdrăvanul echipei. N-o fi el aşa de puternic ca celelalte nestemate. Sau aşa de isteţ. Dar găseşte întotdeauna o metodă surprinzătoare de a salva situaţia!

Granat

Granat

Luptătoare puternică şi disciplinată, Granat este lidera nedeclarată a grupului. E o nestemată scumpă la vorbă, care preferă să îşi lase mănuşile armate să vorbească în locul ei.

Ametist

Ametist

Ametist e o strengăriță. Îi place să se hârjonească cu Steven şi să se ţină de glume. Arma ei este un bici de cristal pe care îl extrage din nestematul de la piept.

Perlă

Perlă

Perlă e o perfecţionistă care se pierde uşor dacă ceva îi dă planurile peste cap. Acel ceva este de regulă Steven. Arma ei preferată este o lance magică.

+ PERSONAJE
Înapoi sus